Kwaliteit / Werkwijze

Met een gedegen controlesysteem met strenge normen voeren wij dagelijks een gedetailleerde kwaliteitscontrole uit, zodat de klant altijd optimaal kan beschikken over onze kwalitatief hoogstaande hout voorraad. Maatwerk, flexibiliteit en secure afwerking van producten staan bij ons hoog in het vaandel en hier vind de klant ons vakwerk dan ook in terug. Zodoende investeren wij dan ook continu in de nieuwste duurzame technieken.

Een efficiënte logistiek loopt als een rode draad door onze organisatie. Just-in-time leveringen zijn geen service, maar en must. Onze bedrijfsprocessen zijn geïntegreerd met gepersonaliseerde oplossingen voor de klant.

Omdat wij tevens als importeur fungeren en onze houtproducten zo dicht mogelijk bij de bron aankopen, bent u altijd gegarandeerd van duurzaam gecertificeerd hout. Zo reizen wij jaarlijks zelf af naar de verschillende aankoop regio’s in Zuid-Amerika, Azië, Afrika en Midden- en Noord-Europa om diverse zagerijen / schaverijen en exporteurs te controleren op hun manier van werken.